Novice‎ > ‎

Nova oblačila Vesele košarke

objavljeno: 3. dec. 2015 05:43 avtor: VESELA KOŠARKA   [ posodobljeno 14. dec. 2015 01:58 ]
Spoštovani!
Zaradi interesa vseh tistih otrok oz. staršev,  ki v prvem delu niso uspeli naročiti  oblačil Vesele košarke  smo se odločili, da ponudimo dodatni termin za pomerjanje v OŠ Radovljici. Možnost pomerjanja bo v petek, 18.12.2015 od 16.00 do 17.30 ure v avli OŠ Radovljica.


V letošnjem letu smo se odločili, da ponovno ponudimo možnost nakupa zgornjega dela trenirke in ogrevalne majice (slika spodaj) za vse otroke, ki obiskujejo treninge Vesele košarke.

Naša želja je, da bi otroci ki obiskujejo treninge Vesele košarke imeli poenoten izgled na treningih in tekmovanjih.

Naročilo je ne obvezujoče, je pa zaželjeno za tiste otroke, ki v svojih selekcijah nastopajo na tekmovanjih in turnirjih. Vsi, ki se bodo odločili za naročilo, lahko naročijo tudi samo trenirko ali samo majico! Naročilo bo možno v času pomerjanja, ki se bo izvajalo v dnevih, ki so navedeni v spodnji tabeli! Otroci oz. njihovi starši lahko pomerijo in naročijo artikla kadarkoli v dnevih, ki so navedeni v tabeli in ne samo na tisti lokaciji kjer njihov otrok obiskuje treninge košarke!

Na vseh lokacijah kjer bodo pomerjanje izvajali trenerji v času treninga, bodo z vzorčnimi oblačili pomerili velikost in delno izpolnili obrazec za naročanje. Delno izponjeni obrazec bodo otroci prinesli domov. Kdor od staršev bo želel naročiti izbrana oblačila bo dokončno izpolnil  in podpisal obrazec, na to pa bo otrok moral na naslednji trening prinesti  izponjeni obrazec in denar za plačilo naročila!

Pri naročilu ogrevalne majice naj bodo starši pozorni, da na obrazec za naročilo napišejo pravilno in čitljivo priimek, ki bo natiskan na hrbtni strani majice !             

Trenirko in majico je potrebno  plačati pri naročilu , kar pomeni,  da se pri pomerjanju poravna celoten znesek naročila. V primeru, da se pri naročilu ne poravna celoten znesek, se naročilo ne bo izvedlo!  Spodaj navedena cena je končna cena s tiskom!

Oblačilo

Cena

Zgornji del trenirke

22 €

Ogrevalna majica

14 €

 

 

 

Urnik pomerjanja trenirke

 

Mesto pomerjanja

Dan

Ura

OŠ Radovljica (avla OŠ Radovljica)

Petek, 18.12.2015

16.00 - 17.30

OŠ Bled (v garderobi male telovadnice)

Torek, 15.12.2015

17.15 – 18.30

OŠ Lesce v času treninga pri trenerju

Ponedeljek, 14.12.2015

V času treninga pri trenerju

OŠ Gorje v času treninga pri trenerju

Sreda, 16.12.2015

V času treninga pri trenerju

OŠ Begunje v času treninga pri trenerju

Četrtek, 17.12.2015

V času treninga pri trenerju

 

 

 

 

 

 

 

 Športni pozdrav!
Comments